Contacteer Ons

0494 24 69 25

[email protected]

Onze troeven

  • + 20 jaar ervaring
  • Professioneel advies
  • 7/7 bereikbaar
  • Snel en efficiënt


Locatie

Verschueren Charel

Hoevestraat 54
B - 2330 Merksplas

Bekijk routemap

TUINVERLICHTING

Sfeer en functionaliteit hand in hand

Passende tuinverlichting is essentieel om een sfeerhoekje te creëren of om uw terras of tuin in feestelijk licht te zetten. Bij Charel Verschueren gaan we voor sfeer van begin tot einde en voor functionaliteit waar het moet. Binnen onze tuinverlichting zijn er tal van mogelijkheden: direct licht uit grondspots, wand- en hanglampen, lichtstraten, lichtlijnen, accentlichten, … Dankzij ons deskundig advies vindt u hoe dan ook verlichting die voldoet aan uw wensen en die perfect past bij het doel dat u voor ogen heeft. 

Wij maken u met plezier wegwijs in alle mogelijkheden voor passend tuinlicht. Samen kiezen we kwalitatieve en tegelijk duurzame materialen en modellen die in uw tuin en bij uw terras passen. Onze concurrentiële prijzen en de garantie op een nauwkeurige uitvoering zijn de kers op de taart! 

Contact

Wilt u uw tuin of terras opsmukken met functionele, feestelijke of sfeervolle verlichting, of heeft u een andere klus in gedachten waarvan u niet zeker weet of we ze uitvoeren? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op.